In de aanbieding: gemotiveerd personeel, lage risico’s en benodigd kapitaal!

Start Foundation kan net dat ene duwtje in de rug geven

Het zou zo de kop van een advertentie kunnen zijn in een ondernemersblad waarbij u waarschijnlijk een minzaam glimlachje op het gelaat krijgt. In de vele superlatieven die we dagelijks over ons heen krijgen gestort door middel van reclame, lijkt ook dit verhaal te mooi om waar te zijn. Deze keer is het echter anders… 

Werken met een specifieke doelgroep

Met het oog op de toenemende krapte op de arbeidsmarkt hebben we straks als ondernemend Nederland alle mensen met arbeidscapaciteit nodig. Daarbij willen we uiteraard een goede prijs, lage risico’s en wellicht ook een filosofie die past bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met deze uitgangspunten op zak, kom je al snel uit bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoals bijvoorbeeld de medewerkers van de sociale werkvoorziening. Wie blijft hangen in de vooroordelen en cliché’s rondom deze groep mensen laat kansen liggen! 

Baanbreker Krediet

Als de interesse er is om eens in gesprek te gaan met een sociale werkvoorziening zijn er nu nog meer interessante voordelen. Vaak gaat een investering in personeel samen met gewenste investeringen in middelen of bestaat er een andere financieringsbehoefte. Hier kan het Baanbreker Krediet van Start Foundation een oplossing in zijn. Bij de term kredietverstrekker zou je al geneigd zijn te denken aan een stel cowboys die even snel geld willen verdienen met een ondoorzichtige constructie. Start Foundation is alles behalve een ‘standaard’ kredietverstrekker. Als maatschappelijk investeerder ondersteunen zij bedrijven die aan de slag willen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt is om sociaal rendement te behalen in plaats van financieel gewin. Daardoor kunt u als ondernemer profiteren van lagere rentes en bijvoorbeeld geen strenge eisen op het gebied van medezeggenschap. In het bestuur van Start Foundation zitten o.a. Anton Westerlaken (oud CNV-voorzitter), Jette Klijnsma (oud-staatssecretaris) en UNETO VNI-directeur Titia Siertsema. Lees meer over Start Foundation via http://www.startfoundation.nl/Financieringen/sw-bedrijf

Ontzorgen

Een ondernemer moet ondernemen. Dat begrijpen wij als sociale werkvoorziening als geen ander. Wanneer u in zee gaat met ons en eventueel in combinatie met Start Foundation maken wij van ontzorgen een echt werkwoord. Er is begeleiding van de medewerkers, risico’s worden afgedekt, niet-productieve uren hoeven niet te worden betaald en dure wervingscampagnes zijn niet meer nodig. 

Tijd is geld. Ik hoop dat u overtuigd bent dat een gesprek met ons u geld en tijd kan opleveren! 

Jos Koopman

Algemeen Directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *