Werken op locatie is maatwerk

Kopie van 23-07-04 West side WVS hal links2

Heeft u VAL-werkzaamheden (Value Added Logistics)? U kunt deze op de locatie van de aanbieder laten uitvoeren, maar het is ook mogelijk om dit onder uw eigen dak uit te laten voeren met WOL: Werken Op Locatie.

Wilt u uw VAL-werkzaamheden laten uitvoeren door leerwerkbedrijf WVS-groep? De medewerkers van WVS-groep voeren deze werkzaamheden onder uw dak uit met WOL. Uiteraard kunnen we de VAL-werkzaamheden ook uitvoeren op een van de drie locaties van WVS-groep. Hierbij worden de producten naar een van deze locaties getransporteerd: dit transport regelen wij van A tot Z.

Onder uw eigen dak
WVS-groep biedt Werken op locatie aan. Een team op maat voert op uw locatie de VAL-werkzaamheden uit. Hierbij hoeven uw producten niet meer naar een locatie van WVS-groep te worden getransporteerd. Dit scheelt in logistieke en administratieve inspanningen. Onder uw eigen dak heeft u zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en kunt u bijsturen wanneer u dat nodig vindt. Dit betekent echter niet dat u de medewerkers van WVS-groep hoeft aan te sturen: deze medewerkers worden aangestuurd door een ervaren werkleider van WVS-groep. Deze werkt zelf mee in het proces en u kunt alle zaken met de werkleider bespreken.

Gemakkelijk opschalen en terugschroeven
Daarnaast kunt u heel gemakkelijk aangeven wanneer u een bepaalde periode meer of minder arbeidskrachten wilt inschakelen. Bij WVS-groep werken we flexibel en kunnen dus gemakkelijk opschalen of het aantal medewerkers terugschroeven. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat de VAL-werkzaamheden volgens uw wensen en eisen worden uitgevoerd. Iedere opdracht is voor uniek en bieden we volledig op maat aan.

Neem voor meer informatie over het uitbesteden van VAL-activiteiten en het concept WOL contact op met de WVS-groep. U kunt daarnaast onze website bezoeken: http://www.wvsgroep.nl/val/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *