Value Added Logistics onder uw dak: zo doet u dat!

VAL3
Bent u manager bij een logistieke onderneming en zoekt u een professionele partij die waarde kan toevoegen aan uw producten? Kies dan voor een partij die deze werkzaamheden onder uw dak kan uitvoeren.

Veel bedrijven in de logistieke sector hebben te maken met grote partijen of producten in fabrieksverpakkingen. Deze producten moeten omgepakt worden tot een klantspecifiek product, zodat hij aan de consument verkocht kan worden. Het inpakken, ompakken, sealen of beplakken van deze producten worden ook wel VAL-werkzaamheden genoemd. U kunt deze taken laten uitvoeren door uw eigen medewerkers of uitzendkrachten, maar u kunt ze ook uitbesteden aan een leerwerkbedrijf.

Werkzaamheden onder uw dak
Een leerwerkbedrijf kan deze VAL-werkzaamheden uitvoeren onder uw eigen dak: Bij WVS-groep bieden wij de mogelijkheid aan van WOL: Werken Op Locatie. Een team op maat voert op uw locatie de werkzaamheden uit. Hierbij worden de medewerkers aangestuurd door een werkleider van WVS-groep: deze werkleider is uw enige aanspreekpunt. Dit zorgt voor een prettig en efficiënt proces. Uiteraard kunnen we de VAL-werkzaamheden ook uitvoeren op een van de drie locaties van WVS-groep.

VAL voor uiteenlopende opdrachtgevers
Leerwerkbedrijven die VAL-werkzaamheden uitvoeren kunnen dit verzorgen voor uiteenlopende opdrachtgevers uit de logistieke sector. Werkt u niet in deze sectoren, maar heeft u toch verpakkingen die u wilt laten ompakken of waar u waarde aan wilt toevoegen? Ook dan biedt een leerwerkbedrijf die VAL-werkzaamheden uitvoert u interessante mogelijkheden.

Voorbeelden van VAL-werkzaamheden
• Inpakken, ompakken en sealen
• Labelen en etiketteren
• Assembleren
• Toevoegen promotiemateriaal en displays
• Voorraadbeheer
• Orderverwerking en orderpicking
• Afhandelen retourzendingen
• Kwaliteitscontroles
• Reparaties

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt daarnaast onze website bezoeken: www.wvsgroep.nl/val

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *