5 voordelen van het uitbesteden van VAL-activiteiten

wvs 190911 030In de logistieke markt is steeds vaker vraag naar VAL-werkzaamheden (Value Added Logistics). Fabrieksverpakkingen of grootverpakkingen moeten omgepakt worden zodat deze gereed zijn voor de consument. Laat deze werkzaamheden uitvoeren door een professionele partij, in uw bedrijf of op locatie. Hieronder vijf voordelen van dit concept.

     1. Verkorten van productietijd of time-to-market
      Met VAL verkort u dit proces en zijn producten binnen een vooraf gestelde termijn klaar voor verzending naar de winkelier of eindconsument.
     2. Altijd een x-aantal medewerkers
      Met een professionele partij bent u verzekerd van een groep getrainde medewerkers die de werkzaamheden oppakken, mochten andere werkzaamheden een deel van uw tijd vereisen.
     3. Vergroten van flexibiliteit
      Bij een grote order levert een professionele partij in no-time extra arbeidskrachten. Zo speelt u eenvoudig in op tussentijdse orders en is uw productieproces flexibel ingericht.
     4. Meer locaties VAL 
      Met Werken Op Locatie (WOL) kunt u VAL-taken uit laten voeren in uw bedrijf door de gemotiveerde medewerkers van bijvoorbeeld een leerwerkbedrijf. Uiteraard kunt u de werkzaamheden ook laten uitvoeren op locatie bij het leerwerkbedrijf.
     5. Stukprijs
      Bij WVS-groep kunt u werkzaamheden laten uitvoeren tegen stukprijs. Een stukprijs heeft t.o.v. een uurtarief verschillende voordelen. Bij een uurtarief betaalt u een vast bedrag ongeacht de hoeveelheid werk dat wordt verzet. Bij een stukprijs betaalt u voor de werkzaamheden die daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Neem voor meer informatie contact op met de WVS-groep. U kunt daarnaast onze website bezoeken: www.wvsgroep.nl/val

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *