Value Added Logistics: 4 voordelen van stukprijs t.o.v. uurtarief

wvs 190911 021

Heeft u binnen uw bedrijf verschillende praktische werkzaamheden en twijfelt u of u ze wilt laten uitvoeren tegen een vast uurtarief of tegen een vaste stukprijs? U leest hier meer over de voordelen van stukprijzen!

Voert u binnen uw bedrijf VAL-werkzaamheden (Value Added Logistics) uit waarbij fabrieksverpakkingen of grootverpakkingen worden omgepakt tot klantspecifieke verpakkingen? U kunt ervoor kiezen om deze taken uit te laten voeren door uw eigen medewerkers of uitzendkrachten, maar u kunt ze ook uitbesteden aan een gespecialiseerde partij (zoals een leerwerkbedrijf). Zij bieden u diverse voordelen, zoals het hanteren van een stukprijs.

Een stukprijs heeft verschillende voordelen ten opzichte van een uurtarief of uurprijs.

Voordelen stukprijs op een rij

  1. Duidelijke prijsafspraken
    Kiest u voor een uurtarief, dan betaalt u een vast bedrag, ongeacht de hoeveelheid werk er in dat uur wordt verzet. Bij een stukprijs betaalt u voor de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Dit is wel zo eerlijk én duidelijk! En dit brengt ons bij voordeel 2.
  2. U betaalt enkel voor de geleverde werkzaamheden
  3. Medewerkers zijn gemotiveerder
    Bovendien zult u merken dat werknemers gemotiveerder zijn wanneer hun werk wordt beoordeeld op het aantal werkzaamheden dat is uitgevoerd!
  4. U bent veelal goedkoper uit

Stukprijzen voor werkzaamheden
Kortom: kiezen voor een stukprijs is voordeliger, efficiënter én duidelijker! Bij een leerwerkbedrijf werken gemotiveerde krachten die uw VAL-werkzaamheden vaak kunnen uitvoeren tegen een stukprijs.

Val-werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden bij een leerwerkbedrijf op locatie, maar soms kunnen ze ook bij u op locatie werken. Bij WVS-groep noemen we dit WOL (Werken op locatie). Meer weten? Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden! U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze website: www.wvsgroep.nl/val

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *