5 voordelen van het Flying Team

Flying Team WVS-groep

Inmiddels is het WVS-groep Flying Team een half jaar actief. Wij vroegen een aantal klanten wat volgens hen de toegevoegde waarde is van het Flying Team. De 5 meest gegeven antwoorden zetten we voor je op een rijtje.

1. Compleet pakket

Het Flying Team werkt op locatie en dat vinden onze klanten wel zo prettig. Er hoeven geen grote partijen getransporteerd te worden en de klant heeft direct zicht op de voortgang van het werk. Veel klanten zijn blij met het feit dat ze zelf geen mensen vrij hoeven te maken om het Flying Team te begeleiden. Bij het “Flying Team pakket” van WVS-groep hoort ook een meewerkend voorman die fungeert als aanspreekpunt voor de klant en de leden van het Flying Team. De werkleider vliegt dagelijks een aantal keren aan en als het nodig is roept de meewerkend voorman hem tussendoor op of vraagt hem advies.

2. Stukprijs

De werkzaamheden van het Flying Team kunnen worden uitgevoerd tegen stukprijs of tegen uurtarief. De keuze is aan de klant. Als de klant kiest voor een stukprijs heeft dat verschillende voordelen. Om maar een voorbeeld te noemen: bij een uurtarief brengen we een vast bedrag in rekening ongeacht de hoeveelheid werk dat wordt verzet. Bij een stukprijs factureren we de werkzaamheden die daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

3. Wàt een enthousiasme!

Het valt onze klanten op dat de medewerkers van het Flying Team goed op elkaar zijn ingespeeld. De teamgeest is groot. Als het even tegenzit peppen ze elkaar op. Medewerkers zijn enorm gemotiveerd en werken hard. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Eén van onze klanten verwoordde het als volgt: “het Flying Team van WVS-groep brengt kleur in ons bedrijf”.

4. Een goed team en meer

Bij een aantal klanten levert WVS-groep ook middelen en materialen om het project goed uit te kunnen voeren. Zo werd bij Vos Logistics een complete rollerbaan op pallets opgezet. Dit vermindert de fysieke belasting van de medewerkers en het bevordert de efficiëntie. Ergonoom blij, team blij, klant blij!

5. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Veel bedrijven vinden het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij, ze hechten waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Klanten zijn het er unaniem over eens: “door het Flying Team van WVS-groep in te schakelen, investeren we in MVO. En we krijgen er ontzettend veel voor terug”. Dat vinden wij een bijzonder mooi compliment!

Zelf de voordelen van het Flying Team ondervinden? Neem contact met ons op dan maken we snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *