Werken op locatie met uiterste precisie: dat is het Flying Team van WVS-groep

Flying Team 1

Buiten is het tropisch warm. Binnen is het aircokoel. Op de achtergrond klinkt zomerse muziek. De opdracht kan niet toepasselijker: het Flying Team van de WVS-groep is druk met het monteren van tuinmeubilair bij Buitenhof Tuinmeubelen in Roosendaal.

“De meubels zijn écht heel erg zwaar. Daarom hebben we goed nagedacht over de samenstelling van het team”, zegt Pierre Hup. Pierre stuurt dit Flying Team aan. Hij is trots op het feit dat hij onderdeel mag uitmaken van het Flying Team. “Het is voor het Flying Team de eerste keer op deze locatie en het bevalt ons erg goed”. En dat is wederzijds want ook Chiel van Aspen, inkoper bij Buitenhof Tuinmeubelen, is blij met de aanwezigheid van het Flying Team. “De mannen zijn hier bezig met het voormonteren van een aantal van onze best lopende meubels zoals tafels, grote aluminium kussenboxen en parasols en dat doen ze met uiterste precisie”.

Extra service
Buitenhof heeft al vaker werkzaamheden uitbesteed aan de WVS-groep maar nooit eerder lieten zij het Flying Team invliegen. “Het Flying Team is nu een kleine twee weken aan het werk op onze locatie en dat levert alleen maar voordelen op. Ik kan af en toe eens bij ze langslopen en we kunnen direct aansturen welke producten we nodig hebben. Op basis van de bestellingen door klanten weten we wat we morgen moeten bezorgen. Die meubels worden vandaag door het Flying Team vakkundig in elkaar gezet zodat wij de bestelling naar tevredenheid kunnen leveren aan onze klanten”. Bijkomend voordeel is dat de mannen van de WVS-groep ook meteen een kwaliteitscontrole leveren. “Als zij een beschadiging zien aan een meubelstuk laten zij dat aan ons weten. Dat meubelstuk gaat dan niet naar de klant. Dat is een zeer waardevolle extra service”.

Afwisseling
Eén van de vliegende krachten van het Flying Team is Willy van Etten. Hij maakt sinds kort onderdeel uit van het team en geniet van de afwisseling in het werk en de werkomgeving. “Jekomt nog eens ergens, leert nieuwe mensen kennen en je bent steeds met andere werkzaamheden bezig”. Hij vindt het fijn om te werken in een kleine groep. “Iedereen doet 100% zijn best en als een van ons hulp nodig heeft bij het werk dan staan we voor elkaar klaar”.

Flying Team 2

Duurzaam ondernemen
Met de keuze voor het Flying Team levert Buitenhof een positieve bijdrage aan het duurzaam ondernemerschap. “We doen nog veel meer op dat gebied”, verduidelijkt Chiel, “we stellen eisen aan onze leveranciers op het gebied van salarisvoering, ziektekostenverzekeringen en arbeidsvoorwaarden voor hun medewerkers. Dat zijn zaken die wij in Nederland heel gewoon vinden maar waar in landen als China en Indonesië veel minder aandacht aan besteed wordt. Gaat dat niet goed dan nemen we afscheid van zo’n leverancier”. Chiel hoopt nog heel lang samen te werken met het Flying Team. “Je ziet dat ze genoeg kennis hebben om onze producten keurig in elkaar te zetten in een ongedwongen sfeer. Ik ben meer dan tevreden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *