“Ik heb alles aan mijn bed gehad behalve de gynaecoloog” – Dave van Ham

Toen Dave 15 jaar was werd hij ziek. Hij kreeg Lymfeklierkanker. De ernst van de situatie drong maar langzaam tot hem door. “Het was een zware tijd. Ik ben 7 maanden niet van mijn ziekenhuiskamer geweest. Je moet je voorstellen dat je daar ligt in je eentje. Je kunt niet lopen, niet plassen, niet douchen, niets lezen; je bent compleet overgeleverd aan anderen. Ik kon niet eens zelf eten. En dan ben je 15. Een puber. Eéntje die niet met zijn emoties overweg kon. Ik werd vooral boos maar kon ook dat niet uiten. Behalve dan door mensen uit te kafferen”.

Zoals Dave zelf zegt “dat boek is dicht”. Dave is helemaal opgeknapt. Fysiek is hij beresterk en enorm energiek. Daarnaast heeft hij een leuke vriendin en kan weer genieten van het leven.

Op 19-jarige leeftijd komt hij in dienst bij WVS die hem, met wisselend succes, op diverse plekken detacheert. In 2015 mag hij een dagje meelopen met Aschwin van Herrmansch Pianotechnieken. Hier verhuizen en onderhouden ze piano’s. Vanaf die eerste dag blijkt dit een bijzondere match.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *